Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи за 156 1,8

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свещи за 156 1,8

Колеги какви свещи ще ми препоръчате за алфата? За сега съм се спрял на NGK , но май излизат малко скъпо.Дайте някакви предложения.Благодаря ви предварително

Първоначално публикувано от the_reapar Покажи съобщение
    Колеги какви свещи ще ми препоръчате за алфата? За сега съм се спрял на NGK , но май излизат малко скъпо.Дайте някакви предложения.Благодаря ви предварително
    Не прави компромис - взимай ги
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Bosch, в последния брой на Авто билд пише, че много ги карат в Германия.........много са доволни потребителите от марката Bosch
      Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

само искра
        JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
          само искра
          Искра за кюмюра, а за туинспарка дали?
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Специално за този мотор си вземи или оригиналните NGK (туинспарка излиза фабрично с такива) или Денсо Иридиум, всичко друго е компромис. Направиш ли го...много скоро сам ще се убедиш, че евтиното излиза скъпо
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от toto99 Покажи съобщение
              Bosch, в последния брой на Авто билд пише, че много ги карат в Германия.........много са доволни потребителите от марката Bosch
              категорично не бош.Мога да представя в доказателство счупени свещи на бош /бяха на 5к км./ счупиха се две и се позапалих на магистралата.Бягай далече от бош.
              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
              156 1,8ТS-99 ......
              EX
              159 1,9 JTD-08

Comment

НГК или Денсо......
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                  категорично не бош.Мога да представя в доказателство счупени свещи на бош /бяха на 5к км./ счупиха се две и се позапалих на магистралата.Бягай далече от бош.
                  Една свещ на Бош се отпра (керамиката от метала) на някакви си няма и сто километра
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

Този Бош от къде си го купувате ? Първият път ги смених на 40 000 сега съм на 34 000, карам на газ и нямам никакви оплаквания!

Comment

Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщение
                      Този Бош от къде си го купувате ? Първият път ги смених на 40 000 сега съм на 34 000, карам на газ и нямам никакви оплаквания!
                      От магазин на Бош. То можеш да караш с Бош, ама не са за Алфа
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

Винаги ще има някой, който да си харесва Боша, но това не е свеща за ТС. Дори и по сметки в левове 3 смени на Бошките, са повече от една смяна на Денсото да речем.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Да не говорим, че малките не се произвеждат вече...
                          Alfa 156
                          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                          sigpic

Comment

Скъпи, скъпи, колко да са скъпо ? 150лв с доставката

цък http://www.ebay.co.uk/itm/2505294154...84.m1423.l2649
                            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Само да допълня темата..............снимките са красноречиви.А иначе го купуваме от бош магазин.
                              Attached Files
                              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

Working...
                              X